Back to All Events

Sund balance i sensommeren

Når vi i en periode har overgivet os til alt det gode i livet, er det normalt, at vi rammes af dårlig samvittighed, og at denne næsten med det samme får følgeskab af beslutningen om, at nu skal vi træne hårdt og skære ned på alt “det usunde”. Denne tilgang holder dog sjældent særlig længe, for ofte ender den hårde træning og alle afsavnene med at udmatte os frem for at gavne os.

Så hvordan får vi skabt en sund balance, som er bæredygtig at kombinere med hverdagen og som måske endda giver os lyst til mere af det gode?

Det er det, workshoppen “Sund balance i sensommeren” sætter fokus på. Du får en ca. to timer lang praksis med både flow, styrke og ro, samt et oplæg baseret på den kinesiske medicins tilgang til forebyggelse og velvære. Derudover får du en ca. én time lang yogavideo baseret på vores praksis, som du kan lave på egen hånd.

Workshoppen er første del af forløbet “Vidunderligt vital - holistisk bootcamp” og der tilbydes derfor kun ganske få pladser, da størstedelen er reserveret til deltagere på hele forløbet.

Du kan sikre din ved at mobilepay’e 400,- til 51235572.

Later Event: September 21
Sund balance i efteråret