Back to All Events

Vidunderligt vital - en bæredygtig, holistisk bootcamp

Tanken om at komme i bedre form går ofte hånd-i-hånd med tanken om at træne hårdt, lide afsavn og skælde ud på os selv, når vi ikke er helt så standhaftige, som vi synes, vi burde være. Og den tilgang fylder os sjældent med glæde og begejstring. Derudover er det i bund og grund heller ikke en bæredygtig strategi for et sundere liv, i hvert fald ikke på sigt. For har man i forvejen en presset hverdag, er det altså svært i længden at tvinge sig selv til at gøre noget, man ikke bryder sig specielt meget om, når man endelig har fri.

Det, vi i langt højere grad har brug for i et moderne liv, når det kommer til bevægelse, er en tilgang, der bringer glæde ind i livet. Ikke bare bagefter - som god samvittighed - men også imens vi er i gang. Fordi det, vi laver, føles fantastisk.

Derfor har jeg sat forløbet ”Vidunderligt vital - en bæredygtig, holistisk bootcamp” op. Det er nemlig fyldt med alle de ting, jeg selv bruger, for at holde mig sund og glad i et ganske ofte travlt og til tider også fysisk og mentalt krævende liv. For jeg vil gerne give dig en fornemmelse af, hvor dejligt det kan være, når din sundhed og dit velvære får et boost, helt uden lidelse. For så er der nemlig en god chance for, at du, når forløbet er færdigt, har lyst til at fortsætte, og endda har fået nogle redskaber, som er lette at integrere i din hverdag.

Forløbet kombinerer både stille og dynamisk yoga, behagelig, men effektiv styrketræning, vejrtrækningsøvelser, samt akupressur til hjemmebrug, og vi starter og slutter med et oplæg, der sætter det, vi laver, ind i en kinesisk medicinsk kontekst, så du forstår, hvorfor det at presse dig selv hårdt måske ikke er verdens bedste idé, hvis du vil skabe bæredygtige resultater med din praksis.

Der vil være undervisning både i Magstræde og online, så det også er muligt at deltage, selvom du ikke bor i nærheden.

 Opbygning

Du kan deltage på tre måder. Du kan enten tage al undervisningen i Prana, tage to workshops i Prana og resten online eller tage al undervisningen online. Læs mere nedenfor:

Undervisning i Prana:

Lørdag d. 24/8 og 21/9 kl. 11-14

Praksis og oplæg i Magstræde. Vi starter og slutter samlet med to timers bevægelse og en times oplæg, der sætter det, vi laver, ind i en holistisk - særligt kinesisk medicinsk - kontekst. Kan du ikke tage til Prana den ene eller begge lørdage? Så streamer jeg oplæggene og filmer to kortere klasser baseret på workshoppernes praksisser. Al online undervisning kan tages, når det passer dig.

Undervisning i Prana eller online:

Mandag d. 26/8, 2/9 og 9/9 kl. 18.30-19.30, samt onsdag d. 28/8, 4/9 og 11/9 kl. 18.30-19.30.

En time lange klasse, der kombinerer styrketræning med yoga med skiftende fokus fra klasse til klasse. Alle deltagere på forløbet kan også efterfølgende tilgå de streamede klasser, så man kan gentage dem, man fik særlig meget ud af.

Klassernes temaer

Vejrtrækningen

Din sunde ryg

Fokus på hofter, inderlår, arme og skuldre

Jordforbindelse

Ro

Et boost til immunforsvaret

(Tilmelding til de seks klasser i Magstræde med adgang til online-videoerne bagefter: 795,-)

Online undervisning:

Alle deltagere får to kortere klasser med fokus på vejrtrækning, samt en video om kinesisk medicinsk kostforståelse, som man kan se og måske gense undervejs i forløbet. Der vil være fokus på at skabe energi, balanceret med øvelser til også at invitere roen indenfor, så f.eks. søvnen understøttes.

I uge 38 mødes vi kun om lørdagen, så du i løbet af ugen har mulighed for at integrere yogaen - enten online, i Magstræde eller som egenpraksis - i overensstemmelse med dine behov. Og hvis du oplever, at det var sværere, end du havde regnet med, vil der være tid til at snakke om det d. 21/9, så du kan få hjælp til vejen videre.

Pris og tilmelding

Pris for hele forløbet: 1895,- Deltager du udelukkende online, er prisen 1595,-

Pris for medlemmer af Prana: 1595,-

Pris for deltagelse på klasserne d. 24/8 og 21/9: 400,- pr. klasse.

Pris for de seks aftenklasser, i Prana eller online: 795,-

Du indbetaler til kontonr. 6737-1054791 eller med mobilepay til 51235572.

Send også en mail med din tilmelding til pranayogashala@gmail.com, hvor du også fortæller, om du vil deltage på hele forløbet i Magstræde, eller kun er med i Magstræde første og sidste lørdag i forløbet.

Da klasserne mandag og onsdag i uge 35-37 streames, er der kun plads til otte deltagere på det fulde forløb i Magstræde. Derudover er der plads til otte deltagere, der er med online, pånær første og sidste fælles klasse.

Ønsker du yderligere at understøtte din sundhed, tilbyder jeg akupunktur til alle deltagere på forløbet for kun 1500,- for tre behandlinger (normalpris 1650,-). Tilbuddet gælder, hvis din første behandling ligger i uge 35-39.

Din indbetaling refunderes kun, hvis jeg må aflyse forløbet.

 

 

  

  

Earlier Event: July 28
Sommeryoga med AC i uge 31
Later Event: August 24
Sund balance i sensommeren