Back to All Events

Din hormonelle balance. En weekend om det gode kvindeliv


Det kan være både fysisk og mentalt udfordrende at bevæge sig igennem livets faser som kvinde. Det har vi måske altid vidst, men ikke desto mindre er det ikke længere tabu-belagt at diskutere det. Og det er godt.

Ofte mangler der dog en vigtig tilføjelse i diskussionen: Nemlig at det muligvis er normalt at opleve ubehag og endda kraftige gener i forbindelse med f.eks cyklus og overgangsalder. Men at det ikke behøver være sådan, fordi man som udgangspunkt sagtens kan have det fint igennem alle livets faser, også selvom man er født i en kvindekrop.

For det er ikke kroppen, der er designet forkert, det er snarere den virkelighed, hvor stress i højere grad er reglen end undtagelsen, der påvirker vores balance.

Og det er der råd for. Ikke quick-fixes såsom ting man kan købe på nettet i fine, pink plasticbøtter. Eller tre øvelser der gør alting godt igen med det samme. Eller fem minutters meditation, der giver langstidsholdbar sindsro. Eller et enkelt foredrag.

Men råd baseret på en forståelse af, hvad der påvirker kroppen positivt. Og hvad der påvirker den negativt.

Den forståelse kan blive din på en weekend i februar, hvor vi både ud fra et hormonelt/endokrinologisk og et kinesisk medicinsk perspektiv sætter fokus på, hvad der skubber os ud af balance, hvordan det føles, og hvad vi kan gøre for at undgå det, både ift. vores kost, vores yogapraksis og - vigtigst af alt - vores måde at være i verden på.

Vi lover ikke nogen lette løsninger, men du vil ikke desto mindre få en masse dyrebar viden med dig - også som underviser - samt inspiration til at integrere den i dit liv, så du efterfølgende både kan stå stærkere i verden og i dig selv.

Vi mødes:
Fredag d. 7/2 kl. 16.30-20.30
Lørdag d. 8/2 kl. 10.00-18.00
Søndag d. 9/2 kl. 10.00-18.00

Pris for weekenden: 3500,-
Pris ved tilmelding og betaling senest 1/11: 3000,-

Earlier Event: January 4
Yoga og din holistiske sundhed