Back to All Events

Yin Flow


Lad din uge ende og din weekend begynde, når du får guidet kroppen til nærvær og næring af yogalærer med +25 års erfaring og akupunktur Ann-Charlotte Monrad.

Over fire fredag tager vi intensiteten og travlheden ud af krop og sind, så du kan finde tilbage til dig selv og til alt det, der er allemest værdifuldt.

Ud over at være praktiserende akupunktør med en uddannelse i kinesisk medicin, der svarer til en professionsbachelor - den mest omfattende i Danmark - fra Nordisk Akupunkturuddannelse ved Nigel Ching, er Ann-Charlotte også Yoga Medicine® Therapeutic Specialist, og arbejder som yoga-behandler terapeutisk en-til-en på baggrund af sin store, anatomiske viden, samt holistiske forståelse af forbindelsen mellem krop og sind. Al hendes undervisning tager udgangspunkt i hendes mangeårige studier af yogafilosofi, som hun også har skrevet to bøger om..

Du vil således få et forløb lidt ud over det sædvanlige - men altid med dig i centrum.

Ønsker du at tilføje akupunktur til dit yogaforløb, kan du som deltager på kurset få dine første tre behandlinger til 1500,- (normalpris 1650,-). Læs mere om behandlingerne her.

Vi mødes fredag d. 25/10, 1/11, 8/11 og 5/11 kl. 16-17.

Er du forhindret i at deltage i en af klasserne, er du velkommen til at tage en af vores andre klasser, f.eks. Yin, akupressur og myofascial release mandag kl. 18.30-19.30, der kører i samme periode.

Pris for forløbet: 600,-overføres til kontonr. 6737-1113944. (Pris for studerende, ledige og pensionister: 500,-)

Pris for forløbet, hvis du har ubegrænset medlemskab af Prana Yoga Shala: 300,-

Send din tilmelding til pranayogashala@gmail.com

Earlier Event: October 21
Yin, akupressur og myofascial release
Later Event: November 3
Nærende november