Back to All Events

Yoga og din holistiske sundhed

Kunne du tænke dig en forståelse af kroppen som det mangefacetterede anatomiske og energetiske landkort, den er? Et landkort hvor hverken det mentale eller det fysiske kan stå alene, men hvor balancen findes i helheden og det store billede?

Så er dette 75-timers forløb, der kører over vinteren og foråret 2025, noget for dig. For her kombinerer vi hen over fire weekender en viden om kroppen, der tager udgangspunkt i vestlig videnskab og forskning og kombinerer den med den holistiske tilgang til sundhed, som vi finder i yogaen og i den kinesiske medicin. Du kan deltage, uanset om du er yogalærer eller simpelthen en dedikeret udøver med lyst til mere.

Tilmelder du dig hele forløbet på én gang senest d. 1/12 får du endda en rabat på næsten 20%, men det er også muligt at deltage på de enkelte moduler (der alle har lidt Early bird-rabat).

Hver weekend har et specifikt tema, og det vil være muligt at deltage på hele forløbet eller på enkelte weekender. Temaerne er:

Første weekend: Nervesystemet

Anden weekend: Balance i kvindelivet

Tredje weekend: Bindevævet og lymfesystemet 

Fjerde weekend: Styrketræning, terapeutisk flow og anatomi for yogalærere

Hovedunderviser på forløbet er yogalærer med +25 års erfaring og akupunktør Ann-Charlotte Monrad.

Ann-Charlotte er Yoga Medicine Registered Therapeutic Specialist, cand. mag. i litteraturvidenskab med speciale i indisk kultur og litteratur og forfatter til tre bøger om yoga. Siden 2012 har hun drevet Prana Yoga Shala, hvor hun uddanner og videreuddanner yogalærere.

Læs mere om forløbet her.